Ανέκδοτο για κερατάδες: Έπαιζαν πόκερ και βλέπει ανοιχτά τα πόδια της…απίστευτο γέλιο

βλέπει ανοιχτά τα πόδια της...απίστευτο γέλιο
Ανέκδοτο για κερατάδες: Έπαιζαν πόκερ και βλέπει ανοιχτά τα πόδια της...απίστευτο γέλιο

Δύο φιλικά ζευγάρια αποφάσισαν ένα βράδυ να βρεθούν στο σπίτι του ενός και να περάσουν όμορφα την βραδιά τους παίζοντας Poker. Εκεί που είχε ξεκινήσει το παιχνίδι και έπαιζαν και διασκέδαζαν απο τα γέλια του φεύγουν του Μήτσου τα χαρτιά και πέφτουν κάτω στο πάτωμα. Άνετος ο Μήτσος σκύβει να τα πιάσει και ξαφνικά μπροστά στα μάτια του σοκαρισμένος, βλέπει ανοιχτά τα πόδια της Λίνας, της γυναίκας του φίλου του, η οποία μάλιστα δεν…….

φορούσε ούτε εσώρουχο. Σοκάρεται λίγο στην αρχή αλλά του άρεσε αυτό που έβλεπε, γιατί ήταν και πολύ ερωτιάρης, και έπεσαν 2-3 φορές ακόμα τα χαρτιά του στο πάτωμα. Όταν πήγε στην κουζίνα να πιει νερό, τον ακολούθησε η φιλάργυρη Λίνα και του λέει:

«Αν σου άρεσε αυτό που είδες, και θέλεις να το απολαύσεις θα σου στοιχίσει 1000 €» Συμφωνεί αυτός και την άλλη μέρα πηγαίνει σπίτι της, την ώρα που ο άντρας της ήταν στην δουλειά, της δίνει τα 1000€ και περνάει μαζί της 2 ώρες.

Το βράδυ όταν γυρνάει ο άντρας της Λίνας από την δουλειά, τη ρωτάει: «Ήρθε καθόλου ο Μήτσος από εδώ;»

Σαστίζει αυτή αλλά απαντάει ψύχραιμα: «Ναι πέρασε για λίγο». «Και σου έφερε 1000€;» συνεχίζει αυτός που έδειχνε να τα ξέρει όλα.

Αυτή τα έχασε τελείως, «έχει βάλει κάμερες στο σπίτι» σκέφτηκε. Μην μπορώντας να το αρνηθεί του απάντησε: «Ναι έφερε 1000€» Και της λέει ο άντρας της:

«Ωραία γιατί είχα μεγάλη αγωνία! Το πρωί που ήρθε και μου τα ζήτησε, δεν τον πίστεψα ότι θα τα επιστρέψει την ίδια μέρα».

Διαβάστε την συνέχεια εδώ