Ο Τραμπ στην Ελλάδα και ο Κυριάκος τον πάει… Επικό γέλιο

anekdoto erchete o trab stin ellada ke o kyriakos ton pai akropoli epiko gelio

Είχε έρθει ο Τραμπ στην Ελλάδα και τον πήρε ο Κυριάκος στην Ακρόπολη για ξενάγηση .
Εκεί που γυρνούσαν λοιπόν βλέπει ο Τραμπ έναν να κατουράει στα αρχαία ! Λέει λοιπόν στον Σημίτη:
– Kyriakos, what on earth is that man doing ? Those are ancient monuments ! (Κυριάκο τι στον κόρακα κάνει αυτος εκεί; Αυτά είναι αρχαία μνημεία!)
Ο Κυριάκος κοκκινίζει και φωνάζει :


– Τι κάνεις εκεί εσύ ;

Ο άνθρωπος απαντάει:

– Α γαμ**ου ρε μα**κα ! και φεύγει .

Ο Τραμπ τσαντίζεται!

– This country is full of shameless , dirty idiots ! ( η χώρα σου πρέπει να ντρέπεται, βρωμιάρηδες ηλίθιοι )και σηκώνεται και μπαίνει στο Air Force 1 και πάει σπίτι του .

Μερικούς μήνες αργότερα πάει ο Κυριάκος στην Αμερική , στη Νέα Υόρκη και συναντιέται με τον Τραμπ . Πάνε λοιπόν να δούνε το Aγαλμα της Ελευθερίας … εκεί που το κοιτάγανε , βλέπουν έναν άνθρωπο να κατουράει στο άγαλμα .

Λέει ο Κυριάκος στον Τραμπ :

– See , Donald ? Americans do the same things to their monuments ! You were wrong to accuse my countrymen ! (Είδες Ντόναλντ, και οι Αμερικάνοι κάνουν το ίδιο στα μνημεία τους.Έκανες λάθος που κατηγορούσες τους συμπατριώτες μου)

Ο Donald ξαφνιασμένος φωνάζει στον άνθρωπο :

– Hey you ! What are you doing there ? (Ε εσύ! Τι  κάνεις εκει πέρα)

Ο άνθρωπος τότε γυρνάει και λέει:

– Aντε γαμ**ου ρε μα**κα !

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.