Ανακοινώθηκε επίσημα η πρεμιέρα του νέου «Καφέ της Χαράς»

η πρεμιέρα του νέου Καφέ της Χαράς
η πρεμιέρα του νέου Καφέ της Χαράς

Αποκάλυψη για την πρεμιέρα του νέου «Καφέ της Χαράς» απο τον ίδιο τον Χάρη Ρώμα είχαμε στην εκπομπή του Alpha «Με αγάπη Χριστιάνα». Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αγαπημένος ηθοποιός ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά γράφουν εντατικά όσα θα δούμε στον νέο κύκλο επεισοδίων, ο οποίος είναι προ των πυλών.
Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα», πως η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς έχει ήδη προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, ενώ λίγο νωρίτερα θα δούμε μερικά αποσπάσματα από τα νέα επεισόδια.
«Το ‘Καφέ της Χαράς’ θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο. 25 Δεκεμβρίου κλείνει ο ΑΝΤ1 τα 30 χρόνια, γι’ αυτό γίνεται ξανά η σειρά. Αλλά θα γίνουν αρκετά επεισόδια. Όχι βέβαια πάρα πολλά, όπως είθισται πια με τα ξένα format και τις διασκευές.
Είναι οικονομικό το θέμα, βγαίνουν δύο και τρία επεισόδια την εβδομάδα. Εμείς κάνουμε χειροποίητο προϊόν, boutique. Δεν μπορεί να αλλάξει τώρα πια αυτό για μένα.

Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας του νέου «Καφέ της Χαράς»

Με την Άννα Χατζησοφιά τα γράφουμε πολύ προσεκτικά, είναι ωραία. Αφού κάνουμε μια γιορτή στις 25 Δεκεμβρίου και δείξουμε σκηνές από αυτό που πρόκειται να δει ο κόσμος στο άμεσο μέλλον, στις 17 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει με το πρώτο επεισόδιο».