Αμαρτία! Η Λίνα Σακκά και τα πόδια της λιώνουν ακόμα και τους πάγους

amartia i lina sakka anigi ta podia ke lionoun ke i pagi tis antarktikis antechis

Αυτό που θα δείτε παρακάτω είναι το Το «απαγopευμένο» βίντεο της Λίνας Σακκά. Πραγματικά με τέτοια ανοίγματα λιώνουν και οι πάγοι της Ανταρκτικής. Δεν είναι η μοναδική φορά που η πανέμορφη ηθοποιός καταφέρνει να ανάψει φωτιές στην Ελληνική showbiz αφού εμφανίστηκε και τον περασμένο Νοέμβριο έτσι όπως λίγες την έχουμε δει…….

Η 44χρονη ηθοποιός τον περασμένο Νοέμβρη πέταξε τα pούxα της και πόζαρε ολoyυμνn, τυλιγμένη με πλαστική μεμβράνη, κολάζοντας τον ανδρικό πληθυσμό με τις τέλειες αναλογίες της για τις ανάγκες προώθησης της παράστασης «Το τέλειο έγκλημα».

Αυτό όμως που έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό όλων όταν ακούμε το όνομα Λίνα Σακκά είναι ένα απο τα πιο se.xy βίντεο που έχουν γυριστεί ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση.

Δείτε την Λίνα Σακκά σε ένα από τα πλέον απoκαλuπτiκά της βίντεο!

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.