Αλnθινn Ιστορία: Με ήθελε αλλά δεν το έλεγε αν δεν του έδινα πρώτα τον ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ…..

Με τον Αλέξανδρο γνωριστήκαμε σε κοινή παρέα πριν από 3 χρόνια κι από το πρώτο κιόλας βράδυ κατέληξα στο κρεβάτι του. Ο Άλεξ, ήσυχο παιδί, 30 χρονών, γύρω στα 2 μέτρα, μελαχρινός, με αρκετά γuμvασμέvο σώμα και κάτι μάτια μπλε που κάθε φορά που με κοιτάνε χάνομαι. Εγώ από την άλλη, 22 χρονών, μόλις 1.60, επίσης αρκετά γuμvασμέvn (χορό από μικρή) με εντυπωσιακά οπiσθiα κίνηση που από ότι μου έχουν πει κoλάζεi και άγιο. Δεν έδειξε ποτέ κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον κι όσες φορές προσπάθησα να αναπτύξω κάποια σχέση πέραν της σαpκικήs, με απομάκρυνε. Έτσι ο καιρός περνούσε χωρίς να έχουμε κάτι συγκεκριμένο αλλά κάνοντας $eξ σε κάθε ευκαιρία χωρίς όμως να ανταλλάσσουμε ούτε κουβέντα πολλές φορές….

Κάπως έτσι μέσα σε όλο αυτό το μυστήριο και τα πήγαινε-έλα, εγώ άρχισα να έχω συναισθήματα, όμως μη βλέποντας κάποια ανταπόκριση από αυτόν κι αφού όλες οι προσπάθειες μου απέτυχαν, αποφάσισα να σταματήσω τις επαφές μας.

Πέρασαν αρκετές μέρες μέχρι να ξαναβρεθούμε τυχαία σε ένα στέκι μας στο κέντρο της Αθήνας.

Λίγο το ποτό, λίγο η παρέα λοιπόν πήγε 4 κι ο Άλεξ προσφέρθηκε να με πάει σπίτι αφού εγώ δεν είχα πάρει το αυτοκίνητο μου.

Την αμήχανη σιωπή στο δρόμο της επιστροφής έσπασε η ερώτηση του:…….

διαβάστε την συνέχεια της ιστορίας εδώ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Είναι μια εξηντάρα και τα 7 της παιδιά όλα με το όνομα Γιώργος! Τρελό γέλιο

Αυτό πρέπει να το δοκιμάσεις! Παίρνει 2 σουπλά από την κουζίνα και τα κόβει. Οδηγίες ΒΙΝΤΕΟ