ΑΓΙΑΞ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ LIVE STREAMING

ΑΓΙΑΞ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ LIVE STREAMING
ΑΓΙΑΞ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ LIVE STREAMING

ΑΓΙΑΞ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ LIVE STREAMING: ΕΔΩ τα link του μεγάλου αγώνα για το Champions League. Θα μπορέσουν τα “πιτσιρίκια” του Αίαντα να νικήσουν το μεγαθήριο του Κριστιάνο Ρονάλντο; Νιάτα εναντίον εμπειρίας στο σημερινό δεύτερο αγώνα της βραδιάς για το Champions League με τον Αγιαξ να υποδέχεται στο Amsterdam Arena την Μεγάλη Κυρία της Ιταλίας την Juventus.

Η ανησυχία της Γιουβέντους τις τελευταίες ημέρες ήταν αν θα προλάβαινε το ματς ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον τραυματισμό του στις υποχρεώσεις του με την εθνική Πορτογαλίας. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος δεν ανησυχούσε γιατί «γνωρίζω το σώμα μου». Όντως προπονήθηκε κανονικά και πήρε το ιατρικό «ok».

Το παιχνίδι ξεκινάει στις 22:00 και το μεταδίδουν και ξένα τηλεοπτικά κανάλια που έχουν αγοράσει τα δικαιώματα και έτσι όσοι από εσάς βρίσκεστε στο εξωτερικό θα μπορέσετε να δείτε το παιχνίδι δορυφορικά από τα ξένα τηλεοπτικά κανάλια.

Αν όμως στην χώρα που βρίσκεστε δεν υπάρχει η δυνατότητα, τότε μπορείτε να δείτε το παιχνίδι μέσα από το internet και φυσικά μέσα από συνεργασίες εταιριών που έχουν τα δικαιώματα του αγώνα…

Μπορείτε όμως να παρακολουθήσετε το ΑΓΙΑΞ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ LIVE STREAMING LIVE STREAMING στο tablet σας, το κινητό ή τον υπολογιστή σας στα links που σας δίνουμε παρακάτω:

όλα τα Links εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Non Stop επιτυχία για τον Νίκο Μακρόπουλο

Non Stop επιτυχία για τον Νίκο Μακρόπουλο

Είναι ο Superman και έχει κάτι κα@@ες τρομερές…γέλιο να φάνε και οι κότες