Άγριο κράξιμο στην Τούνη «Έχει πάρει φωτιά το Κορδελιό και εσένα…»

Άγριο κράξιμο στην Τούνη «Έχει πάρει φωτιά το Κορδελιό και εσένα…»
Άγριο κράξιμο στην Τούνη «Έχει πάρει φωτιά το Κορδελιό και εσένα…»

Μπορεί η μισή Ελλάδα να ασχολείται με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το ταξίδι που έκανε για δουλειά στο Ντουμπάι το οποίο το συνδύασε και με καλή παρέα κάνοντας ρεβεγιόν με την Κατερίνα Λιόλιου, όπως φαίνεται όμως και η Ιωάννα Τούνη, έχει αρχίσει να προκαλεί την κοινή γνώμη και όχι μόνο με το δικό της ταξίδι.

Με την Ιωάννα Τούνη και την προκλητική στάση της απέναντι στην κοινωνία ασχολήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος κυριολεκτικά να κατακεραυνώνει την ξανθιά influencer.

«H δική μου ταπεινή άποψη είναι πως ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει, δεν είναι παράνομο, ωστόσο την εποχή που ζούμε μέσα από όλους αυτούς τους περιορισμούς, που όλος ο πλανήτης είναι πιεσμένος ψυχολογικά, ίσως θα πρέπει λίγο να είμαστε πιο προσεκτικοί στο τι ανεβάζουμε.

Όχι γιατί είναι παράνομο αλλά καμιά φορά…

Όταν ένα ποσοστό πάνω από το 80% του πληθυσμού δεν ταξιδεύει, όχι γιατί δεν θέλει αλλά δεν μπορεί για πάρα πολλούς λόγους από αυτούς που όλοι μας ζούμε, νιώθω πως πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός με το τι ανεβάζεις.

Σε σχέση με το πως προκαλείς τον άνθρωπο που σε ακολουθεί».

«Δεν θέλουμε να δείξει κάτι που δεν είναι. Απλά όταν υπάρχει μια ειδική συνθήκη, κανένας από εμάς ας πούμε δεν θα το έκανε αυτό. Αύριο, μεθαύριο αν ζητήσει η Ιωάννα Τούνη κάτι σε κοινωνικό σύνολο θα της γυρίσει κάποιος στην πλάτη και θα της πει πως δεν ασχολήθηκε με το τι γίνεται στην κοινωνία. Είναι, ρε παιδί μου, σαν να έχει πάρει φωτιά το Κορδελιό και εσένα σε ενδιαφέρει τι φόρεμα θα φορέσεις και τι φωτογραφία θα ανεβάσεις! Δηλαδή λίγο έχε συναίσθηση και τι συμβαίνει γύρω σου»