Άγριες Μέλισσες spoiler: Αυτή είναι η Ζορζέτ που θα κλέψει την καρδιά του Μελέτη

Ζορζέτ , Άγριες Μέλισσες, Άγριες Μέλισσες Ζορζέτ, Άγριες Μέλισσες Χρύσα Μιχαλοπούλου

Νέο spoiler για τις Άγριες Μέλισσες. Σύντομα θα δούμε κοσμογονικές αλλαγές στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, αφού θα μεταφερθούμε βάσει σεναρίου έξι χρονιά μπροστά. Τα πράγματα έχουν αλλάξει προς το χειρότερο για την Ελένη, τον Δούκα και την Μυρσίνη, ενώ Κωνσταντής και Μελέτης θα χωρίσουν, μετά τον εκβιασμό του Κωνσταντή προς τον Μελέτη για να διακόψει την σχέση του με την αδερφή του Πηνελόπη…Όπως αναφέρουν τα  spoiler ο Μελέτης δεν θα θελήσει να έρθει σε κόντρα με τον Κωνσταντή και θα φύγει απο το Διαφάνι μαζί με την μητέρα του Ανετ για το Παρίσι.

Η Πηνελόπη μένει μόνη της πίσω στην Ελλάδα και μετά απο τις πιέσεις της μητέρας της αρχίζει να βλέπει υποψήφιους γαμπρούς, χωρίς όμως να μπορεί κανένας να την κάνει να ξεχάσει τον Μελέτη.

Μελέτης

Ο ατίθασος Μελέτης δεν περνάει καλά στο Παρίσι παρόλες τις προσπάθειες της μητέρας του Ανετ, η οποία τελικά του γνωρίζει μια νεαρή κοπέλα την Ζορζέτ, με την οποία τελικά έρχεται πολύ κοντά, αφού τον γοητεύει από την πρώτη στιγμή.

Η ζωή του στο Παρίσι αλλάζει με την Ζορζέτ να παίζει καθοριστικό ρόλο σε αυτό, με τον Μελέτη όμως να σκέφτεται την Πηνελόπη πίσω στο Διαφάνι.

Η Ζορζέτ όμως δεν θα τον αφήσει έτσι εύκολα. Τον ρόλο της νέας κοπέλας που γνωρίζει ο Μελέτης θα υποδυθεί η εντυπωσιακή ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου!

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι 23 χρόνων αποφοίτησε πριν από δύο χρόνια από δραματική σχολή και έπεσε στα βαθιά κατευθείαν αφού ενσάρκωσε την Αννα στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Η επιστροφή»!

Φέτος έκλεψε τις εντυπώσεις στην παράσταση του Εθνικού Θεάτρου «Φεγγάρι από χαρτί» των Ρέππα – Παπαθανασίου.

Η παράξενη ομορφιά της σίγουρα θα έκανε τον Λευτέρη Χαρίτο να τη σκεφτεί για τον ρόλο της νέας αγαπημένης του Μελέτη. Απομένει να δούμε το love story τους επί της μικρής οθόνης.

Big Brother,big brother,big brother live,big brother spoiler,big brother live streaming,big brother σκαι,big brother χριστινα,big brother βετο,big brother twitter

Big Brother: Γιατί τιμωρήθηκε παίκτρια και ποιος παίρνει το βέτο

Τζένη Θεωνά,τζένη θεωνά,τζένη θεωνά instagram,τζένη θεωνά υψοσ,τζένη θεωνά σχέση,τζένη θεωνά δήμοσ αναστασιάδησ,τζένη θεωνά γέννησε,τζένη θεωνά έγκυος,τζενη θεωνα παιδι,τζενη θεωνα γαμος

Η Τζένη Θεωνά είναι η θεία Νανά! Πιο KAYTH θεία δεν έχετε ξαναδεί