Άγριες Μέλισσες spoiler 22/2: Πανικός στο Διαφάνι θα γίνει μακελειό!

Άγριες Μέλισσες spoiler 22/2: Πανικός στο Διαφάνι θα γίνει μακελειό!

Τα σχέδια του Δούκα πήραν σάρκα και οστά και πλέον δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο σε όλους και περισσότερο στο Νικηφόρο, ο οποίος πλέον αισθάνεται σκουπίδι μετά την κίνηση του πατέρα του.

Στο χωριό είναι όλοι ανάστατοι απο τα νέα που τους είπε ο Κωνσταντής, ο οποίος εκτός απο τον έρωτα του για την Δρόσω, αποκάλυψε στην Ελένη και στον Λάμπρο ότι ο Δούκας τους κορόιδεψε όλους.

«Όλοι γίνατε υπάλληλοι του Δούκα και μάλιστα με τη θέλησή σας» αποκάλυψε ο μεγάλος γιος των Σεβαστών ανάβοντας την σπίθα που θα καταστρέψει την οικογένεια του.

Τι θα δούμε απόψε 22/2 στις Άγριες Μέλισσες

Η Ελένη και σύσσωμος ο Συνεταιρισμός είναι αναστατωμένοι με την αποκάλυψη του Κωνσταντή πως ο Δούκας είναι πίσω απ’ τη συμφωνία με τον Ιγνατιάδη κι αποφασίζουν να στείλουν μια αντιπροσωπεία, με αρχηγό την Ελένη, για να τον αντιμετωπίσει και η σύγκρουση θα είναι σφοδρή.

Ο Νικηφόρος νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση.

Ο Μάρκος δεν θ’ αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους μετά από αυτό που είδε. Θα αποκαλύψει στον Αλέξη για το φιλί που αντάλλαξε η Πηνελόπη με τον Μελέτη;

Η Ασημίνα με τη Δρόσω θα έχουν μια αναπάντεχη συνάντηση.

Η Μυρσίνη επιστρέφει απ’ το νοσοκομείο και προσπαθεί να μάθει τι συμβαίνει με τον Κωνσταντή. Θα καταφέρουν να της κρατήσουν κρυφή τη σχέση του με τη Δρόσω;

Την ίδια στιγμή, ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα πάρουν μια διαφορετική απόφαση ο καθένας για τον δεσμό τους.