Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης “τιμωρεί” την Ελένη στο σπίτι του! – Τι θα δούμε στο επεισόδιο 25

Άγριες Μέλισσες, Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 25

Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι και το αποψινό επεισόδιο Νο 25 του Β’κύκλου στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη όπως είδαμε έπεισε τις συγκρατούμενες και ξεκίνησε η απεργία πείνας. Αυτό όμως που την φοβίζει είναι το νέο πρόσωπο που δείχνει ο Βόσκαρης όταν πηγαίνουν μπροστά του, για να του μεταφέρουν τα αιτήματα τους..

Η απεργία πείνας στη φυλακή συνεχίζεται και οι κρατούμενες μ’ εκπρόσωπο την Ελένη μεταφέρουν τα αιτήματα τους στον Βόσκαρη που δείχνει ένα άλλο πρόσωπο, που ανησυχεί την Ελένη.

Η Βιολέτα καταρρακωμένη απ’ την κατάσταση του Μιλτιάδη, ο οποίος μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική όπου εκεί θα εκτίσει και την ποινή του, μαθαίνει και με τον πιο άσχημο τρόπο για την φυγή του Παναγιώτη στην Αμερική.

 Άγριες Μέλισσες επεισόδιο 25

Ο Νικηφόρος πείθει τον Λάμπρο να τον βοηθήσει να μπει στον συνεταιρισμό και το ίδιο κιόλας βράδυ οι αγρότες ψηφίζουν για την συμμετοχή του Νικηφόρου στον συνεταιρισμό.

Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Νικηφόρο και τον βγάζει απ’ τη κεφαλή των επιχειρήσεων τους και την αναθέτει στον Κωνσταντή.

Θα το δεχτεί ο Νικηφόρος ή έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του; Η Δρόσω περνάει μ’ επιτυχία την πρώτη της οντισιόν ως τραγουδίστρια.

Όμως ο κόσμος της νύχτας και μάλιστα… στην Τρούμπα δεν είναι αυτός που φαντάζεται και το βάζει στα πόδια.

Η Ελένη οδηγείται στο σπίτι του Βόσκαρη για να το καθαρίσει και εκεί θα έρθει αντιμέτωπη μ’ έναν γνώριμο εφιάλτη…

Τη δύναμη ενός άντρα που θέλει να της κάνει κακό. Θα καταφέρει αυτή τη φορά η Ελένη να επιβιώσει; Θα επαναλάβει το λάθος του παρελθόντος ή θα χάσει ολοκληρωτικά;

Δείτε το trailer

bachelor

Bachelor: Αυτή είναι η κοπέλα που έδωσε το τριαντάφυλλο ο Βασιλάκος

τουρκία νεα,τουρκία τωρα,τουρκία πολεμοσ,τουρκία εκλογέσ,καγκελάριος της Αυστρίας

Υπέρ των κυρώσεων κατά της Τουρκίας ο καγκελάριος της Αυστρίας