ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ! Μα πόσες πλαστικές έχει κάνει ο Σάκης Τανιμανίδης; Έτσι ήταν πριν το Survivor Ελλάδας

Πραγματικά αγνώριστος είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο παρουσιαστής του Survivor, σε παλιότερες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και κάμποσο καιρό και  αποδεικνύουν ότι… έχει λάβει και την βοήθεια του πλαστικού χειρούργου, έτσι ώστε να αλλάξει κάμποσο την φυσική του ομορφιά! Μπορεί ο παρουσιαστής του Survivor Ελλάδας να έχει κάψει καρδιές….
και έχει τρελάνει το γυναικείο φύλο με το κορμί του ήταν πραγματικά αγνώριστος στα νιάτα του και δεν θα μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σας τις σχετικές φωτογραφίες!
Ο μελαχρινός παρουσιαστής έκανε το πρώτο του τηλεοπτικό βήμα το 2004, όταν παρουσίαζε μία εκπομπή στο κανάλι της Θεσσαλονίκης, TV100.
Στις επίμαχες φωτογραφίες λοιπόν, ο Σάκης Τανιμανίδης φαίνεται με τελείως διαφορετική μύτη για άγνωστους λόγους! Πολλοί υποστηρίζουν ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έχει κάνει πλαστικές,ενώ άλλοι ότι απλά ο Σάκης με τα χρόνια, όπως και πολλοί άντρες άλλωστε, έχουν αλλάξει και έχουν ομορφύνει!
Εμείς, κοιτάζοντας τες παρατηρήσαμε μία εμφανή διαφορά στο πρόσωπο του, που μας έκανε εντύπωση, ωστόσο είμαστε ακόμα σε έρευνα για το τι μπορεί να έχει συμβεί! Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες
Δείτε τον Σάκη Τανιμανίδη στις παρακάτω φωτογραφίες!! Πραγματικά ΑΓΝΩΡΙΣΤΟΣ

ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο Κωστίκας είναι πιλότος σε F-16 και παθαίνει βλάβη! Επικό γέλιο

Αυτές είναι οι δημοφιλέστερες βρισιές των Ελλήνων στα Αρχαία Ελληνικά. ΕΠΟΣ!