Αυτός ο σκύλος με το όνομα Winston έχει μια περίεργη πρωτιά στις ΗΠΑ. Είναι ο πρώτος…

aftos o skylos me to onoma winston echi mia periergi protia stis ipa ine o protos
aftos o skylos me to onoma winston echi mia periergi protia stis ipa ine o protos

Στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ ο σκύλος της φωτογραφίας με το όνομα Winston είναι ράτσας Παγκ και  ανήκει σε μια οικογένεια όπου ο σύζυγος Samuel εργάζεται σε μια οργάνωση που εθελοντικά προσφέρει βοήθεια και ταΐζει άπορους, ενώ η γυναίκα του η Heather, είναι παιδίατρος.
Ο Winston το μικρό τους παιδί όπως δηλώνουν οι ίδιοι, κατέχει μια μια περίεργη πρωτιά στις ΗΠΑ.
Είναι ο πρώτος σκύλος…
που βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Η Heather παρατήρησε πρόσφατα τον Winston, ο οποίος έδειχνε κάποια παράξενα συμπτώματα.
«Τα πατήματα του ήταν λίγο ασυνήθιστα και έβηχε και φτερνιζόταν με πολύ περίεργο τρόπο. Γκρινιαζε πολύ, και υπήρχαν και μέρες όπου δεν ήθελε να φάει το φαγητό του και αν ξέρετε αυτά τα σκυλιά ξέρετε ότι τους αρέσει να τρώνε, έτσι μας φαινόταν πολύ ασυνήθιστο που δεν ήθελε».
Ο Samuel και η Heather είχαν συμμετάσχει σε μια ερευνητική μελέτη του Πανεπιστημίου Duke, η οποία εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο το σώμα ανταποκρίνεται στη μόλυνση και απευθύνθηκαν στον κτηνίατρο τους ο οποίος προχώρησε σε εξετάσεις.
Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο Winston ήταν θετικός στον COVID-19.
Αμέσως ειδοποιήθηκαν οι υγειονομικές αρχές και οι γιατροί πήγαν  στο σπίτι της οικογένεια για να πάρουν δείγματα αίματος από κάθε μέλος της οικογένειας
Ο Samuel η Heather και ο γιος τους βρέθηκαν και εκείνοι θετικοί στο COVID-19.
Η γάτα της οικογένειας καθώς και τα υπόλοιπα σκυλιά βρέθηκαν αρνητικά στο COVID-19, με τον Winston να θεωρείτε και επισήμως η πρώτη περίπτωση στις ΗΠΑ, στην οποία ο ιός έχει ανιχνευθεί σε έναν σκύλο.
Δείτε το βίντεο με την απίστευτη ιστορία