Αυτός είναι ο καλύτερος τραγουδιστής του κόσμου! Dimash…!!

Αυτός είναι ο καλύτερος τραγουδιστής του κόσμου Dimash...
Αυτός είναι ο καλύτερος τραγουδιστής του κόσμου Dimash...

Dimash Kudaibergen…!!Το όνομα του είναι γλωσσοδέτης και σίγουρα δεν σας λέει κάτι, εκτός και εάν είστε απο τους ψαγμένους της μουσικής και σας αρέσουν οι φανταστικές φωνές και όχι τύποι που κάνουν σουξεδακια με ηλίθια τραγούδια χωρίς μουσική και στίχο. Αυτό που θα ακούσετε στα βίντεο παρακάτω πραγματικά θα σας κάνει να ανατριχιάσετε…………
Ο Λουτσιάνο Παβαρότι, ο Aξλ Ροουζ, o Φρέντυ Μέρκιουρι, η Σελίν Ντιόν, η Μονσερά Καμπαγιέ και όποιος ή οποίαν τραγουδιστή-τρια θέλετε να σκεφτείτε, πραγματικά θα έμεναν ή θα μένουν με το στόμα ανοικτό ακούγοντας τον Dimash…!!

Dimash ο καλύτερος τραγουδιστής του κόσμου

O Dimash Kudaibergen είναι γεννημένος στο Καζακστάν ,25 ετών και θεωρείται ο καλύτερος τραγουδιστής του κόσμου!
Είναι ο μοναδικός! Μπορεί να ξεκινήσει από βαθιά μπάσα τενόρου και να φτάσει σε χαμηλά σοπράνο διασχίζοντας όπως λένε και τις  οκτώ (8) οκτάβες !!! Ο Dimash Kudaibergen τραγουδά σε 9 γλώσσες, παίζει 8 όργανα και γράφει και μουσική.
Έχει κλασική μουσική παιδεία αλλά και ποπ επιρροές από Μαικλ Τζακσον, Σελίν Ντιον, ενώ μπορεί να τραγουδήσει μέχρι Παβαρότι, Μποτσέλι και το καλύτερο είναι ότι έχει αποφασίσει να ασχολείται με …….όλα !!!
Το μυστικό του απίστευτου εύρους της φωνής του από το βαρύτονο έως τις πολύ ψιλές νότες σοπράνο, είναι άγνωστο. Οφείλεται τόσο σε σπάνιες φωνητικές χορδές, όσο και στον τελειομανή και εργατικό χαρακτήρα του.
Όταν τον άκουσε η Λάρα Φαμπιάν είπε πως είναι «παιδί από το διάστημα»!
Ακούστε τον, το αξίζει.


Παρότι δεν ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες μεγάλο του είδωλο είναι ο Τσάκι Τσαν
 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Димаш ҚҰДАЙБЕРГЕН (@kudaibergenov.dimash) στις