Αυτό είναι το ΔΡΑΜΑ της Κατερίνας Δαλάκας που την οδήγησε στο Survivor

afto ine to tragiko drama tis katerinas dalakas pou tin odigise sto survivor

Την πρώτη φορά που η Κατερίνα Δαλάκα πήρε μέρος στο Survivor κανένας δεν έμαθε τίποτα. Ακόμα και όταν η Κατερίνα έχασε στον πρώτο τελικό απο τον Ηλία Γκότση κανένας δεν υποπτεύθηκε και φυσικά κανένας δεν έμαθε τι ήταν αυτό που έκρυβε μέσα στην καρδιά της η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Κατερίνα Δαλάκα…………
Όταν όμως η Κατερίνα γύρισε για δεύτερη φορά στο ριάλιτι επιβίωσης για να αγωνιστεί ξανά και να διεκδικήσει αυτό που έχασε (ίσως και άδικα) την πρώτη φορά, τα πράγματα ήταν κάπως διαφορετικά.
Η Κατερίνα Δαλάκα παρότι είχε κάνει μια πολύ καλή συμφωνία με τον Ατζούν αγωνιζόταν σαν να μην υπήρχε αύριο. Ακόμα και όταν μαθεύτηκε ότι η συμφωνία μόνο για την συμμετοχή της ήταν σχεδόν ισοδύναμη με το έπαθλο, ακόμα απορούσαμε γιατί αγωνίζεται με τόσο πάθος.
Όλα θα μπορούσαν να έχουν μείνει ακόμα και σήμερα μέσα στο σκοτάδι του μυστηρίου αν η Κατερίνα δεν είχε κάνει μια κίνηση στην παραλία.
Κάποια στιγμή η Κατερίνα χάραξε στην άμμο ένα κεφαλαίο “Ν”. Αρκετοί που ήθελαν να φτιάξουν και μυθοπλασία έσπευσαν να πουν ότι ήταν για τον Ντάνο με τον οποίο υπήρχε και μια υποψία ότι φλέρταρε.
Η αλήθεια όμως ήρθε απο το στόμα της ίδιας της Κατερίνας Δαλάκα η οποία με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε το άγνωστο δράμα της με τον θάνατο ενός αγαπημένου της προσώπου τον περασμένο χρόνο απο καρκίνο.
Η ίδια είχε αποκαλύψει τότε: «Είναι το αρχικό του ονόματος μιας θείας μου που πέθανε ένα χρόνο πριν από καρκίνο».
Αυτός ήταν και ο λόγος που η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δήλωσε συμμετοχή στο πρώτο Survivor αφού ήθελε να μετριάσει τον πόνο της και να κερδίσει το έπαθλο για την αγαπημένη της θεία

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Αρθρογράφος NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.