Αυτή ΚΑΡΦΩΣΕ την λίστα των Ελληνίδων συνοδών πολυτελείας στο Instagram.ΠΑΝΙΚΟΣ

afti karfose tin lista ton ellinidon synodon polytelias sto instagram panikos

Η μεγάλη αποκάλυψη έσκασε σαν κεραυνός στο instagram! Ο βασικός κανόνας είναι πως οι πραγματικές escorts δείχνουν σαν κανονικές γυναίκες και όχι σαν κορίτσια σε εξώφυλλα περιοδικών. Αυτό είναι και το ζητούμενο για να μην έχουν πρόβλημα και να μπορούν να κάνουν την δουλειά τους χωρίς να υπάρχει κίνδυνος…

να αποκαλυφθούν, αφού και τα λεφτά είναι πάρα πολλά. Οι συνοδοί πολυτελείας της Ελλάδας έχουν γίνει αρκετά δημοφιλείς στο Instagram και ακολουθούνται από εκατομμύρια άνδρες που κατοικούν στην χώρα αλλά και στο εξωτερικό.
Ο κόσμος της βιομηχανίας των συνοδών βρίσκεται στο αποκορύφωμά του και πολλοί είναι οι άνδρες που απευθύνονται πρόθυμα ώστε να απολαύσουν την αξέχαστη αίσθηση μίας μοναδικής επίσκεψης. Στα χρόνια της κρίσης αποδείχτηκε ότι οι Έλληνες έκαναν περισσότερο…..
διαβάστε την συνέχεια εδω

Διαβάστε ακόμα:

NEWSBLOG

Written by NEWSBLOG

Στο Newsblog.gr ένα πλήθος δημοσιογράφων παρακολουθούν και ενημερώνουν τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας τόσο για τα νέα της χώρας όσο και για αυτά που συμβαίνουν ανά τον κόσμο.
Ο σκοπός των συντακτών του newsblog.gr δεν είναι η τυφλή αναπαραγωγή των ειδήσεων αλλά η διαρκής προσπάθεια για ανάδειξη των θεμάτων μέσα από πρωτότυπο ρεπορτάζ και μαρτυρίες των πρωταγωνιστών.