Αυτοί είναι οι λόγοι που αποχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης απο το «The Voice».

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε η ανακοίνωση του Γιώργου Καπουτζίδη σχετικά με την συμμετοχή του στο νέο The Voice. Την αποχώρησή του από το The Voice, μετά από τρία χρόνια, ανακοίνωσε ο Γιώργος Καπουτζίδης. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, ο οποίος παρουσίαζε το μουσικό talent show τα τρία αυτά χρόνια στον ΣΚΑΙ, αποφάσισε να αποχωρήσει και εξήγησε τους λόγους.

Αυτοί είναι οι λόγοι που αποχώρησε ο Γιώργος Καπουτζίδης

«Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω.

Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020!

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρώπους της παραγωγής, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικούς μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων.

Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλιά σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!», έγραψε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η αλήθεια είναι πως ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν δέχτηκε τα όρια που προσπάθησαν να του θέσουν, όπως και μια γενναία μείωση των απολαβών του.

Αυτό λένε οι κακές γλώσσες…

Τώρα όλα τα άλλα είναι «να χαμε να λέγαμε»…

Ωστόσο είναι μάγκας που τους είπε «γεια» και δεν δέχτηκε «εκπτώσεις»…

via

Ανέκδοτο: Το κορυφαίο σόκιν με τον ΤΟΤΟ! Απόλαυση και πολύ γέλιο

Αυτή είναι η παίκτρια του Survivor που θα ντυθεί νυφούλα στη Σύρο!