Αυτή είναι η ΚΡΥΦΗ ΣΧΕΣΗ της Φαίης Σκορδά! Ποιος είναι ο ΝΕΟΣ σύντροφος;

afti ine i kryfi schesi tis feis skorda pos lene ton neo syntrofo tis vinteo

Εδώ θα μάθετε όλο το παρασκήνιο σχετικά με την κρυφή σχέση της Φαίης Σκορδά και φυσικά το ποιος είναι ο νέος σύντροφος της. Πως προσπαθεί να περάσει απαρατήρητη και ποιο είναι αυτό που τελικά την προδίδει σε κάθε της μυστική εμφάνιση. Τι συμβαίνει με την Φαίη Σκορδά και πιο είναι το δυνατό σημείο του………..
σώματος της που έχει γίνει η αχίλλειος πτέρνας της αφού όλοι την καταλαβαίνουν αμέσως!
Την γνωρίζουν από τα…ΠΟΔΙΑ της. Δεν μπορεί να κρύψει το ΔΥΝΑΤΟ της σημείο. Αλλά και να το έκρυβε, πάλι, εκεί που πηγαίνει, την ξέρουν.
Ίσως να θέλει να νομίζει πως δεν την ξέρουν!!!
Η ζωή γράφει τα καλύτερα σενάρια και στην προκειμένη περίπτωση, σιγά το σενάριο! Απλά όποιος παρατηρεί τη συμπεριφορά της Φαίης Σκορδά, τα όσα λέει, τον τρόπο που τα λέει, δεν θα πρεπε να περιμένει κάτι διαφορετικό από τη Φαίη.
Γλιστρά κάτω από τη μύτη των μ.μ.ε. επειδή κανένα απ’ αυτά δεν θέλει να ψάξει για να τη βρει. Αν του έρθει η είδηση στο πιάτο, έχει καλώς!
Αυτό εκμεταλλεύεται η Φαίη και νομίζει πως τους δουλεύει όλους ή καλύτερα, πως τους πιάνει στον ύπνο. Γιατί, την ώρα και τις μέρες που οι δημοσιογράφοι λογικά θα ναι σπίτι τους, εκείνη πάει σε άλλο…
διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε ακόμα:

    None Found