Αυτή είναι η ημερομηνία που θα κάνουμε το πρώτο μπάνιο.Έτσι θα μπαίνουμε στη θάλασσα!

Τα μέτρα που τόσο καιρό είχαν επιβληθεί για την αντιμετώπιση του κορονοϊού απο την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020 αρχίζουν σταδιακά και σε επτά στάδια να αίρονται.
Ένα απο αυτά και λίγο πριν την έλευση του καλοκαιριού η οποία όπως φαίνεται και απο την θερμοκρασία που έχουμε στην χώρα μας, σταδιακά έρχεται είναι και το πρώτο μπάνιο στην θάλασσα!…….

Πότε θα μπορούμε να κάνουμε το πρώτο μπάνιο

Ένα απο τα ερωτήματα που κάνει ο Έλληνας είναι το πότε θα μπορέσει να κάνει μπάνιο ελεύθερα στην θάλασσα χωρίς περιορισμούς.

Η κυβέρνηση έδωσε απάντηση σε αυτό το ζήτημα και ο πρωθυπουργός τόνισε ότι απελευθερώνονται οι μετακινήσεις εντός νομού, με συγκεκριμένες εξαιρέσεις (απαγορεύονται με συγκεκριμένες εξαιρέσεις οι μετακινήσεις σε νησιά εντός της ιδίας περιφερειακής ενότητας), ενώ επιτρέπεται και η ατομική άθληση στους ανοικτούς χώρους αλλά και το μπάνιο στη θάλασσα. Ωστόσο αυτό που διευκρινίστηκε είναι ότι για κάποιο διάστημα ακόμη οι οργανωμένες παραλίες θα παραμείνουν κλειστές.

Όλα αυτά την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020!

Έτσι θα μπαίνουμε στη θάλασσα!

«Μες στο νερό είμαστε ασφαλείς. Είτε είναι θάλασσα είτε πισίνα. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι μπορεί να μεταδοθεί ο ιός. Προφανώς θα πρέπει να τηρούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές στις ξαπλώστρες. Να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Θα ξεχάσουμε τις εικόνες που είχαμε στις οργανωμένες πλαζ. Πρέπει να είναι σε αραιή απόσταση οι ξαπλώστρες. Να υπάρχει καθαριότητα με τα κοινά απορρυπαντικά που έχει φανεί ότι είναι αποτελεσματικά»

Ελένη Φουρέιρα: Δες τη 33χρονη τραγουδίστρια πριν τις πλαστικές. ΠΟΣΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ

ΛΥΓΙΣΑΝ και τα σίδερα! Η Κατερίνα Στικούδη σκύβει και φοράει ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ στpιvγκάκι!