Αυτοί είναι οι δυο αγαπημένοι παίκτες του MasterChef που θα παίξουν σε νέο ριάλιτι -ΒΙΝΤΕΟ

Στα επιτυχημένα χνάρια των ριάλιτι ετοιμάζεται να ξαναπερπατήσει το Star με το νέο του ταξιδιωτικό ριάλιτι.To παιχνίδι θα έχει παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη και πιθανότατα ελληνικό τίτλο το «Οι Κοσμογυρισμένοι», θα γυρίζεται σε διάφορα σημεία του πλανήτη και σκοπός του θα είναι να βρίσκουν στοιχεία οι παίκτες στα μέρη που θα ταξιδεύουν για να επιστρέψουν στην Ελλάδα νικητές.

Το πιο ενδιαφέρον μέρος του παιχνιδιού είναι ότι οι παίκτες θα είναι όλοι επώνυμοι και θα ταξιδεύουν σε ζευγάρια.

Στην πρωινή εκπομπή τoυ Open «Καλοκαιρι#Νot» υπήρξε ρεπορτάζ από τη Μάρτζυ Λαζάρου για το ποια θα είναι κάποια από τα ζευγάρια αυτά.

Εκτός από τον Χάρη Βαρθακούρη με τη σύζυγό του και τον Χρήστο Κρητικό με τους γιους του, αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι θα συμμετέχει και ο Χρήστος Μπάρκας, ο αγαπημένος «Κρατς» του περυσινού MasterChef.

Ο Χρήστος μάλιστα, εκτός απροόπτου, θα είναι ομάδα με έναν ακόμα αγαπημένο μάγειρα από το MasterChef, τον Παντελή Βούρο αν και το ρεπορτάζ τον έδινε ως πληροφορία της τελευταίας στιγμής.

Το ζευγάρι Χρήστος – Παντελής εξάλλου ήταν από τα πιο αγαπημένα και αρμονικά στο MasterChef και η επιστροφή τους σαν συμπαίκτες και συνταξιδιώτες θα συζητηθεί.

via

Power of Love: Ποιους παίκτες θα δούμε τη νέα σεζόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.Τι λέει η Μαρία Μπακοδήμου

Η Μαριάννα Καλλέργη του Survivor βγαίνει απο την πισίνα και…ότι πιο καυτό έχεις δει σήμερα