Αυτή είναι η αλήθεια για τις «8 Λέξεις» και το «κόψιμο». Τι λέει ο ΣΚΑΪ

Την επίσημη απάντηση του για το «κόψιμο» της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου, «8 Λέξεις», έδωσε ο ΣΚΑΪ μέσα απο την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Το κανάλι αντί να βγάλει μια ανακοίνωση ή να αφήσει να διαρρεύσουν διάφορες φήμες, μέσα απο το στόμα του παρουσιαστή αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τι θα συμβεί με την σειρά και όχι μόνο…………

Όπως είπε ο παρουσιαστής του «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» τίποτα δεν αλλάζει σε ό,τι αφορά στις ημέρες και την ώρα προβολής της σειράς, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως ούτε το «Boom!« του Τανιμανίδη μετακομίζει.

«Δεν αλλάζει μέρα και ώρα προβολής το «8 Λέξεις».Επίσημα σας το λέω από το κανάλι», ενώ συνεχίζοντας ανακοίνωσε, μη παραλείποντας να μιλήσει και για το μέλλον του «Guss My Age» το οποίο ο ίδιος παρουσιάζει και το οποίο επίσης δεν έχει την αναμενόμενη τηλεθέαση.

«Είναι συμφωνημένο να γυρίσουμε 100 επεισόδια. Το κανάλι θα αποφασίσει πότε και πώς θα τα παίξει, ανέφερε, μη διαψεύδοντας επί της ουσίας πως το τηλεπαιχνίδι του ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Κορμάρα η Ελένη Χατζίδου 25 μέρες μετά την γέννηση της κόρη της. Θα σας τρελάνει

Ανέκδοτο: Τρεις κυρίες της καλής κοινωνίας μιλάνε για τις επιδόσεις των… Επικό γέλιο