Αυτή είναι η αλήθεια για την υγεία του Αντρέα Μικρούτσικου! Η αποκάλυψη της Σοφίας Βόσσου

afti ine i alithia gia tin ygia tou antrea mikroutsikou i apokalypsi tis sofias vossou
afti ine i alithia gia tin ygia tou antrea mikroutsikou i apokalypsi tis sofias vossou

Ο άνθρωπος που έχει σταθεί όσο κανένας άλλος αυτή την δύσκολη περίοδο δίπλα στον Αντρέα Μικρούτσικο, η αγαπημένη τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» για όσα έζησε μαζί με τον πρώην σύζυγο της μετά την πολύ δύσκολη περίοδο του χαμού του αδερφού του μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου….

Φιλοξένησες τον Ανδρέα στο σπίτι σου, μετά τη νοσηλεία του στην εντατική, που συνέπεσε και με το πρώτο διάστημα που είχε “χάσει” τον αδελφό του, Θάνο.

Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Αντρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε “χάσει” τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεό είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν. Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας.

Σου το είπε αυτό;

Ναι, να περάσει όλη αυτή η κατάσταση, η καραντίνα, γιατί πρέπει να βγει και να φτιάξει κάποια πράγματα. Όλο αυτό μας έφερε κοντά πάλι με τον Αντρέα, μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί… λέμε. Έχω τέτοια δύναμη αυτή την περίοδο, λόγω της ξεκούρασης…

via-nassoblog