ΑΕΚ επίσημα αποτελεί παρελθόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης! Ο Εβρίτης τεχνικός αποχωρεί από την Ένωση αφήνοντας αιχμές για την απόφαση της διοίκησης να του καταλογίσει την μη αναμενόμενη πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: «Η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΚ θα ήθελε να ευχαριστήσει τον κ. Μαρίνο Ουζουνίδη για τη μέχρι σήμερα συνεργασία μας, για την προσφορά του και βεβαίως για το γεγονός ότι υπό τη δική του τεχνική καθοδήγηση η ομάδα μας επέστρεψε, μετά από δώδεκα χρόνια, στους ομίλους του UEFA Champions League. Κατέχει, πλέον, τη δική του θέση στην Iστορία της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

ΑΕΚ: Αποτελεί παρελθόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης σε δήλωση αφήνοντας μια πικρία τόνισε:

«Ευχαριστώ την ΑΕΚ για την τιμή που μου έκανε να μου αναθέσει την τεχνική της ηγεσία. Είμαι ικανοποιημένος, που καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το club. Επειδή όμως η πορεία στο πρωτάθλημα κρίνεται ως μη αναμενόμενη (παρά το γεγονός της διαφοράς του ενός βαθμού στη βαθμολογία σε σχέση με πέρυσι στο ίδιο διάστημα) και λόγω του γενικότερου κλίματος, που έχει διαμορφωθεί, θεωρώ καλύτερο για το club να αποχωρήσω. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και στους ποδοσφαιριστές για τη συνέχεια»

Διαβάστε την συνέχεια εδώ