7 “κολπάκια” για να σου πάρει δωράκι του Αγίου Βαλεντίνου

7 "κολπάκια" για να σου πάρει δωράκι του Αγίου Βαλεντίνου

Οι γυναίκες είναι γνωστό ότι αγαπούν να τους κάνουν δώρα οι σύντροφοι τους! Είναι όμως πολύ άσχημο να το ζητάμε συνέχεια!Κάνε τον λοιπόν να σου κάνει από μόνος του δώρο, χωρίς να κουραστείς καθόλου!Δες τα παρακάτω βήματα και κάντον να τρέχει για εσένα με….

 Άμεση αλλαγή ταπετσαρίας υπολογιστή

Έχεις ακόμα φόντο σε υπολογιστή και tablet τα κάστρα της Μονεμβασιάς; Λάθος, μεγάλο λάθος. Διάλεξε ποιο είναι το αγαπημένο σου δώρο, αυτό θα κοσμεί από τώρα την οθόνη σου. Θα γίνει κάτι σαν υπνοθεραπεία. Θα ανοίγεις για οτιδήποτε και εκείνος θα βλέπει το δώρο που τελικά θα γίνει δικό σου.

Γέμισε το ”ιστορικό” του

Χρησιμοποίησε τον δικό του υπολογιστή και γέμισε το ”ιστορικό” του με τα δώρα που έχεις ξεχωρίσει. Το κλειδί της επιτυχίας είναι η επανάληψη. Μόνο μία σελίδα έχεις ανοίξει; Ψάξε με τις ώρες. Κάθε κλικ δικό σου, ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία.

Τυχαίο τηλεφώνημα στην κολλητή σου

Εκείνος μόλις μπήκε στο μπάνιο κι εσύ ετοιμάζεσαι να ξαπλώσεις; Όχι. Άφησέ τον να μπει κι εσύ τηλεφώνησε (τυχαία) στην κολλητή σου φίλη. Αν δεν το σηκώνει, επικοινώνησε με τις πληροφορίες καταλόγου. Το ζητούμενο είναι να σε ακούσει να λες πόσο πολύ έχεις λατρέψει το δώρο που σου αρέσει!

Άφησε τον υπολογιστή ανοιχτό

Έκανες την περιήγησή σου και βρήκες το δώρο που θα σε κάνει ευτυχισμένη. Άφησε τον υπολογιστή ανοιχτό στη συγκεκριμένη σελίδα και πήγαινε μία βόλτα. Επανάλαβε την ίδια διαδικασία και την επόμενη ημέρα. Σημαντική λεπτομέρεια. Ξέχνα (τυχαία) το laptop στον καναπέ ή πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. Για να είμαστε σίγουρες πως θα το δει.

Παίνεψε τον καλύτερό του φίλο

Αν αρχίσεις να μιλάς για το δώρο που έκανε ο καλύτερός του φίλος στην αγαπημένη του και εκθειάζεις τον αδαμάντινο χαρακτήρα του τότε το άλλο σου μισό θα κινητοποιηθεί. Αν λες τα καλύτερα για τον ξένο άνθρωπο θα σκεφτεί πως πρέπει να δράσει αναλόγως για να τύχει ανάλογου παινέματος. Μη νομίζεις. Υπάρχει ένας ανομολόγητος ανταγωνισμός μεταξύ ανδρών.

Μίλα για το καλό γούστο του

Μίλα σε φίλους και γνωστούς και τόνισε πόσο class έχει κάθε του επιλογή. Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Θα τον έχεις ανεβάσει πάρα πολύ που δε θα μπορεί να κάνει λάθος επιλογή και να χαλάσει την άριστη εικόνα που έχεις τεχνηέντως χτίσει.

Μονολόγησε

Στάσου μπροστά από τον καθρέφτη, όταν εκείνος είναι ακόμα στο δωμάτιο. Ξέρεις πολύ καλά τι πρέπει να κάνεις. Χωρίς να απευθυνθείς σε εκείνον ξεκίνα τον μονόλογο. Ακόμα κι αν δεν πιάσει το μήνυμα θα σου το πάρει για να μην ακούσει ξανά την ίδια κασέτα.

πηγη-starnews

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ