6 καταπληκτικά tips που δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις με το χαρτί κουζίνας

6 καταπληκτικά tips που δεν ήξερες ότι μπορείς να κάνεις με το χαρτί κουζίνας

Αυτά είναι τα 6 ιδιαιτέρως χρήσιμα tips που μπορείς να κάνεις με ένα απλό χαρτί κουζίνας.Το απορροφητικό χαρτί κουζίνας, όπως σχεδόν τα πάντα μέσα στο σπίτι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους και θα βρεις τους περισσότερους παρακάτω…….

Πως θα διατηρήσεις φρέσκα βότανα:


Αν θες να διατηρήσεις φρέσκα βότανα στο ψυγείο, αποθήκευσε τα σε μια πλαστική σακούλα και βάλε μια νωπή χαρτοπετσέτα που θα τα προφυλάξει από τη ξήρανση.

Πως θα μαλακώσεις την καστανή ζάχαρη:

Αν η καστανή ζάχαρη δεν αποθηκεύτηκε αεροστεγώς και σκλήρυνε, τοποθέτησε βρεγμένο χαρτί κουζίνας καλύπτοντας την επιφάνεια του μπολ όλη τη νύχτα. Η υγρασία του χαρτιού θα επαναφέρει την ζάχαρη στην αρχική της μορφή.

Πως θα διατηρήσεις φρέσκο το ψωμί:

Για να μη χαλάει η υγρασία το ψωμί σας, τυλίξτε το με στεγνό χαρτί κουζίνα και βάλτε το μέσα σε πλαστική σακούλα πριν το καταψύξετε.

Πως θα καθαρίσεις η ραπτομηχανή:

Αν δημιουργήθηκε γράσο στη βελόνα της ραπτομηχανής σου και βαριέσαι να τη βγάλεις, χρησιμοποίησε μια χαρτοπετσέτα για να την καθαρίσεις.

Πως θα καθαρίσεις το ανοιχτήρι κονσέρβας:

Φαντάζει πολύ δύσκολο να καθαρίσεις εξονυχιστικά την λεπίδα ενός ανοιχτηριού, όμως για να διευκολυνθείς, κάνε πως πας να “ανοίξεις” μια χαρτοπετσέτα, στερέωσε το ανοιχτήρι πάνω στο χαρτί και στρίψτε το σαν να ανοίγεις ένα κουτί.

Πως θα αφαιρέσεις τους λεκέδες από κερί:

Αν πέσει υγρό κερί ή ζωγραφίσεις τα ρούχα σου ή το χαλί με κηρομπογιές, αφαίρεσε εύκολα και γρήγορα τους λεκέδες, τοποθετώντας ένα κομμάτι χαρτιού κουζίνας και πέρασε με το σίδερο από πάνω.

Ο λεκές θα εξαφανιστεί!

Τι κάνεις αν σου τελείωσαν τα φίλτρα καφέ:

Αν σου τελείωσαν τα φίλτρα καφέ, αντικατέστησε τα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Για να είσαι σίγουρος ότι δε θα χυθεί, δοκίμασε το με δύο χαρτιά.

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ