4χρονος σκότωσε κατά λάθος το ψαράκι του επειδή το πήρε αγκαλιά να κοιμηθούν μαζί – Νόμιζε πως ήταν ο Νέμο

Συγκίνηση έχει προκαλέσει η ιστορία ενός 4χρονου αγοριού που σκότωσε κατά λάθος το αγαπημένο του χρυσόψαρο όταν το έβγαλε από το ενυδρείο ώστε να κοιμηθούν μαζί αγκαλιά, πιστεύοντας ότι είναι ο Νέμο. 

Η Τόρι Χάμλιν από την Τζόρτζια ανήρτησε πρόσφατα στο Facebook δυο φωτογραφίες του γιου της, Έβερετ, που τον βρήκεμια νύχτα να κοιμάται στο κρεβάτι του έχοντας στα χέρια το χρυσόψαρό του. Η μητέρα αποφάσισε να τον ξυπνήσει και προσπάθησε να του εξηγήσει, αφού δεν είχε καν αντιληφθεί πως το ψαράκι του ήταν νεκρό, τι ακριβώς έγινε.

Ο 4χρονος αισθάνθηκε συντετριμμένος μόλις εν τέλει συνειδητοποίησε ότι το αγαπημένο του χρυσόψαρο, που είχε διάφορα ονόματα αλλά συνήθως τον φώναζαν «Νέμο», είχε πεθάνει διότι δεν μπορούσε να ζήσει έξω από το νερό.

«Ο Έβερετ είχε αυτό το ψάρι σχεδόν όλη του τη ζωή. Το είχαμε αγοράσει λίγο μετά από την γέννησή του και τα χρυσόψαρα δεν ζουν συνήθως τόσα χρόνια.Τώρα είναι αναστατωμένος επειδή το σκότωσε και λέει ότι απλώς ήθελε να το χαϊδέψει», σχολίασε στο μήνυμά της η μητέρα.

Η Τόρι με τον σύζυγό της μόλις είχαν διαβάσει ένα παραμύθι στον Έβερετ προτού κοιμηθεί, και έβλεπαν τηλεόραση όταν άκουσαν έναν θόρυβο από το δωμάτιό του. «Κοίταξα στο δωμάτιο και είδα μια μικρή καρέκλα δίπλα στην συρταριέρα, το καπάκι του ενυδρείου στο πάτωμα και πουθενά το ψάρι. Και ξαφνικά τον βλέπω να το κρατάει αγκαλιά», δηλώνει η ίδια.

«Στην αρχή σοκαρίστηκα αλλά όταν μου είπε πως απλώς ήθελε να το αγκαλιάσει, σκεφτόμουν, “Θεέ μου είναι τόσο θλιβερό”. Δεν είχε καμία συναίσθηση του τι έκανε. Ειλικρινά απορώ πώς κατάφερε να το πιάσει», συμπληρώνει.

Όπως αναφέρει η Τόρι, ο Έβερετ αγαπούσε πολύ το ψαράκι του, που από πάντα βρισκόταν μέσα στο δωμάτιό του. «Λάτρευε να το κοιτάζει και ποτέ δεν είχε προσπαθήσει να το πιάσει πριν από εκείνο το βράδυ», σημειώνει.

Την επόμενη μέρα, η Τόρι του εξήγησε ξανά τι ακριβώς είχε συμβεί. «Του το εξήγησα πάλι και μου λέει, “Εντάξει, δεν πειράζει. Θα πάρουμε άλλο ψαράκι και δεν θα το ακουμπάω. Μου επιτρέπεται να τα ακουμπάω μόνο όταν πηγαίνω για ψάρεμα», λέει η μητέρα.

Η ίδια αισθάνεται χαρούμενη που ο γιος της έμαθε από το λάθος του. «Μερικές φορές τα παιδιά πρέπει να κάνουν λάθη για να διδαχθούν από αυτά. Είναι κομμάτι του να μεγαλώνουν», λέει.

Όταν η Τόρι μοιράστηκε την ιστορία του Έβερετ, χιλιάδες άνθρωποι προσφέρθηκαν να αγοράσουν καινούργιο χρυσόψαρο στον γιο της. «Άνθρωποι από όλο τον κόσμο με ρωτούσαν αν μπορούν να του πάρουν νέο ψαράκι. Δεν θέλω όμως κανενός τα χρήματα. Δεν είναι αυτό το νόημα της ιστορίας», τονίζει η ίδια.

via

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ