25 φανταστικά σχέδια για νύχια που πρέπει να δοκιμάσετε να κάνετε μόνες σας!

Σχέδια νυχιών σε απίστευτους χρωματισμού
25 φανταστικά σχέδια για νύχια

Σίγουρα ως γυναίκες τρελαινόμαστε όταν κοιτάμε τα νύχια άλλων γυναικών, τις περισσότερες φορές όμως είμαστε απλά πολύ απασχολημένες με την δουλειά μας και με άλλα πράγματα και απλά βαριόμαστε να καθίσουμε να φτιάξουμε τα δικά μας στο σπίτι μας. Το γνωστό «Marbling» είναι μία τεχνική που δείχνει ιδιαίτερα δελεαστική.

Για να αποκτήσεις ένα τέλειο μαρμάρινου-τύπου μανικιούρ, πρέπει να βουτήξεις τα νύχια σου σε μία κούπα νερό που έχεις ρίξει προσεκτικά μέσα βερνίκι – που μοιάζει τόσο δύσκολο – η να βάψεις τα νύχια σου και μετά να τα σκαλίσεις με οδοντογλυφίδα και να κάνεις σχέδια με γραμμές πάνω τους.

Αντί λοιπόν να προσπαθήσεις κάτι από τα παραπάνω, τις περισσότερες φορές απλά τα βάφεις και αποφεύγεις όλη την ταλαιπωρία.

Η Ρωσίδα όμως nail artist Sveta Sanders δίνει μία διαφορετική πνοή στην αγάπη μας για το βερνίκι.

Ακολουθούμε τον λογαριασμό της στο Instagram εδώ και χρόνια και πάντα μας αφήνει συγκλονισμένους από τα γρήγορα tutorial videos που ανεβάζει.

Είναι μία ταλαντούχα καλλιτέχνης, και ειδικά αυτή η τεχνική για μαρμάρινα νύχια μας συνεπήρε πραγματικά – είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να το δοκιμάσουμε και εμείς!

Ανέκδοτα: Τι γίνεται όταν μπερδεύεις τα κόμματα... Επικό γέλιο

Ανέκδοτα: Τι γίνεται όταν μπερδεύεις τα κόμματα… Επικό γέλιο

Αυτή είναι η συνθεση της Νέας Κυβέρνησης Μητσοτάκη