24χρονη έφερε στον κόσμο μωρό ενώ είχε την γρίπη Η1Ν1

Μια εκπληκτική ιστορία δύναμης και αγάπης παρουσίασε στην εκπομπή της η Ζήνα Κουτσελίνη. Συγκεκριμένα μια 24χρονη γέννησε ένα υγιέστατο μωράκι την ώρα που νοσηλευόταν έχοντας προσβληθεί από την γρίπη Η1Ν1. Πως ξεκίνησε όμως η ιστορία;

Σύμφωνα με τον σύζυγο της νεαρής κοπέλας όλα ξεκίνησαν όταν σε μια εξέταση ρουτίνας που έπρεπε να πραγματοποιήσουν για να ελέγξουν την πορεία της εγκυμοσύνης επισκέφτηκαν ένα Ιατρικό κέντρο.

Στο συγκεκριμένο Ιατρικό κέντρο ήταν και μια άλλη εγκυμονούσα η οποία είχε προσβληθεί από γρίπη, έχοντας πάρει όμως όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις (μασκα κλπ).

Μετά από λίγες ημέρες η 24χρονη ανέβασε μικρό πυρετό ο οποίος όμως με την λήξη φαρμάκων έπεφτε αμέσως σε φυσιολογικά επίπεδα.

Επειδή όμως η κοπέλα ήταν σε κατηγορία υψηλού κινδύνου και μετά την πάροδο δύο ημερών με χαμηλό πυρετό ο γιατρός της έκρινε ότι έπρεπε να επισκεφτεί νοσοκομείο για εξετάσεις και παρακολούθηση.

Στο νοσοκομείο και μετά τις εξετάσεις ο γιατρός ενημέρωσε το ζευγάρι ότι θα έπρεπε να νοσηλευτεί επειγόντως λόγω της ύπαρξης του ιού της γρίπης Η1Ν1.

Το ζευγάρι που είχε προγραμματίσει να παντρευτεί με πολιτικό γάμο λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης δέχτηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα την απόφαση του γιατρού.

Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο δραματική αφού αποφασίστηκε να προχωρήσουν σε πρόωρη καισαρική για την αποφυγή επιπλοκών στο έμβρυο από τον ιό της γρίπης Η1Ν1.

Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και πλέον η μητέρα είναι εκτός εντατικής ενώ το μωράκι νοσηλεύεται χωρίς την ανάγκη οξυγόνου!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Πόσες χιλιάδες ευρώ βγάζουν από το Instagram οι celebrities

Τζούλια Αλεξανδράτου: Το νέο της ξεκίνημα στην Αγγλία