Υιοθέτησε παιδάκι η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Στην υιοθεσία ενός μικρού αγοριού προχώρησε πρόσφατα η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της. Πρόκειται για μια πράξη αγάπης που είχε δηλώσει και στο παρελθόν ότι σκοπεύει να κάνει με τον αγαπημένο της ώστε να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους. Η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί και ο μικρός βρίσκεται ήδη στο σπίτι τους. Κυριότερο μέλημα της γνωστής ηθοποιού είναι -όπως λέει- να την πει «μαμά»!

«Θέλω να πω ότι γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί. Εγώ πήρα την απόφαση με τον άντρα μου να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και υιοθετούμε ένα παιδάκι τώρα. Νομίζω ότι είναι ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει και αυτό έχει βελτιώσει πολύ και τη σχέση μας, και τη σχέση με τον εαυτό μας και τη σχέση με τα παιδιά μας. Υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη και υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ανάγκη μια οικογένεια. Τα νοσοκομεία είναι γεμάτα. Δεν ξέρω από πού είναι αυτό το παιδάκι, το βρήκαμε στο νοσοκομείο».

Η διαδικασία της υιοθεσίας ολοκληρώθηκε και η Ευδοκία είπε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day: «Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας και έχουμε το παιδί στο σπίτι. Τώρα έχουμε πια 4 παιδιά με τον σύζυγό μου.Το παλέψαμε δυο χρόνια για την υιοθεσία, δεν είναι εύκολο, αλλά ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και εγώ και ο σύζυγός μου και τα παιδιά μας. Ο μικρός μας γιος δεν πέρασε αυτό που συνήθως συμβαίνει στις οικογένειες με το να φουσκώσει η κοιλίτσα. Ήρθε κατ’ ευθείαν ένα παιδί στο σπίτι. Ο νέος μας γιος είναι λίγο μικρότερος από τον Δημήτρη μου. Τον έχουμε βαφτίσει και έχει πάρει το όνομα Μάριος».

Δείτε όλα όσα είπε η στο ακόλουθο βίντε0


ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΑΙΔΙ, ΥΙΟΘΕΤΗΣΕ, ΕΥΔΟΚΙΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Εξαρθρώθηκε επικίνδυνη σπείρα ληστών που ετοίμαζε «ντου» σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ ενόψει Χριστουγέννων

Δ. Άργους-Ορεστικού: Την Κυριακή το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου