Σε ποιον καταθέτει μήνυση ο Γιώργος Παπαδάκης

Γιώργος Παπαδάκης
O Γιώργος Παπαδάκης θύμα απάτης

Θύμα απάτης έπεσε και ο γνωστός παρουσιαστής του ΑΝΤ1 Γιώργος Παπαδάκης ο οποίος παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό το όνομα του να φιγουράρει στο διαδίκτυο. Ο παρουσιαστής του «Καλημέρα Ελλάδα» εν αγνοία του έχει γίνει στόχος διαδικτυακής απάτης αφού σε ιστοσελίδες υπάρχει διαφήμιση  με την φωτογραφία του μάλιστα……

και με λεζάντα στην οποία αναγράφετε «Επιβεβαιώθηκε η φήμη: Φυλάκιση», η οποία παρέπεμπε σε ιστοσελίδα που πλασάρει «επενδυτικό πρόγραμμα» – απάτη.

Μόλις ο χρήστης πατήσει στην φωτογραφία του Γιώργου Παπαδάκη αυτομάτως μεταφέρεται σε συκοφαντική ανάρτηση ενός ατόμου που ισχυρίζεται ότι φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή «Καλημέρα, Ελλάδα» και που παρουσίασε στον δημοσιογράφο και τους τηλεθεατές ένα επενδυτικό πρόγραμμα με το οποίο μπορεί κάποιος να γίνει εκατομμυριούχος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ουδέποτε υπήρξε αυτή η τηλεοπτική συνάντηση.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του παρουσιαστή, ο Γιώργος Παπαδάκης πρόκειται να κινηθεί νομικά με μηνύσεις και αγωγές κατά παντός υπευθύνου που έμπλεξε το όνομά του σε αυτή την καραμπινάτη απάτη. 

pontiki

0/5 (0 Reviews)
Διαβάστε την συνέχεια εδώ