Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Υποδέχθηκε 13.000 επισκέπτες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ένα πλούσιο πρόγραμμα δωρεάν εκδηλώσεων περίμενε τους επισκέπτες του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) την Παραμονή Πρωτοχρονιάς, κάνοντας 13.000 επισκέπτες να αψηφήσουν το κρύο και τη βροχή προκειμένου να παρακολουθήσουν το φαντασμαγορικό θέαμα.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη live μετάδοση της παραδοσιακής συναυλίας της Φιλαρμονικής του Βερολίνου και συνεχίστηκε με μία μοναδική εμφάνιση του Mario Biondi στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος ενώ αμέσως μετά η δράση μεταφέρθηκε στην Αγορά με πολλή μουσική, πατινάζ και λιχουδιές. Λίγα λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου το κοινό καλωσορίσε ο Πρόεδρος του ΙΣΝ, κύριος Ανδρέας Δρακόπουλος, και εκπρόσωποι του ΚΠΙΣΝ ενώ μετά την αντίστροφη μέτρηση προς τη νέα χρονιά ακολούθησε φαντασμαγορικό show με πυροτεχνήματα.

4 λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου δόθηκε η εκκίνηση του αγώνα SNF RUN: 2019 FIRST RUN, ενώ παράλληλα με τον αγώνα ξεκίνησε ένα μεγάλο πάρτι με τον Huey Morgan των Fun Lovin’ Criminals, σε ένα ειδικό DJ set.

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς πραγματοποιήθηκε υπό τη διοργανωτική επίβλεψη της ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» με την αποκλειστική δωρεά του ΙΣΝ. Για πρώτη φορά ο φετινός αγώνας κάλεσε τους δρομείς να ενώσουν τις δυνάμεις τους, και με τη συνεισφορά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, μετέτρεψαν τη συμμετοχή τους σε ένα Πρωτοχρονιάτικο δώρο προς τα παιδιά που το έχουν ανάγκη, μέσω των μη κερδοσκοπικών οργανισμών Αμυμώνη, ΕΛΕΠΑΠ και Φλόγα. Την εκφώνηση του αγώνα πραγματοποίησε η δημοσιογράφος Άννα-Κύνθια Μπουσδούκου.

Εδώ μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Λάρισα: Συναγερμός στις αρχές για να προλάβουν αυτοκτονία

Δεν προβλέπουν σύντομα εκλογές στο ΚΙΝΑΛ