ΣΧΕΤΙΚΑ

Βαρεθήκαμε να μας ταϊζουν … καναβούρι και είπαμε να γράφουμε ότι ξέρουμε…. Ο «χώρος» δεν είναι δημοσιογραφικός. Είναι χώρος από bloggers και μόνο….

Μερικά χρήσιμα στοιχεία πριν περιηγηθείτε στο δικτυακό μας χώρο ή θελήσετε να αφήστε το σχόλιο σας:

Τεχνικές Λεπτομέρειες:

Χρησιμοποιούμε Ελεύθερο Ανοικτό Λογισμικό για τη δημιουργία, τη συντήρηση και τη «φιλοξενία» του NewsBlog.gr (με εξαίρεση έναν Macintosh για ελέγχο συμβατότητας με Safari Web Browser και ένα Linux PC με εγκατεστημένο Internet Explorer).

Οι Servers που χρησιμοποιούμε είναι τελευταίας τεχνολογίας με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η τροφοδοσία τους γίνεται από 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας που δε βλάπτουν το περιβάλλον εκπέμποντας 0% διοξείδιο του άνθρακα για τη λειτουργία τους. Δυστυχώς απ’ όσο γνωρίζουμε στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ακόμη παρόμοιες «πράσινες» εγκαταστάσεις, οπότε επιλέξαμε μια εταιρία από τη Γερμανία.

Τα Desktop και Laptop PCs που χρησιμοποιούμε είναι χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, όπως και ο υπόλοιπος εξοπλισμός του γραφείου μας (ηλεκτρονικοί λαμπτήρες, κλιματισμός κλπ.).

Το φόντο και τα χρώματα του NewsBlog.gr είναι σε σκούρες αποχρώσεις με σκοπό την πιο ευχάριστη ανάγνωση και τη  μικρότερη κατανάλωση ενέργειας της οθόνης σας όταν μας επισκέπτεστε.

‘Ετσι, πιστεύουμε ότι επιβαρύνουμε λιγότερο το περιβάλλον . Σας καλούμε να κάνετε κι εσείς ένα βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ – ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Η λειτουργία του NewsBlog.gr διέπεται από την Ευρωπαϊκή Οδηγία 2000/31/ΕΚ, η οποία και αποτελεί το ειδικό θεσμικό πλαίσιο για την κοινωνία της πληροφορίας.
Τα σχόλια στο site είναι ελεύθερα. Η λειτουργία τους δεν μπορεί να είναι αυτή ενός forum, οπότε δεν θα πρέπει να είναι επαναλαμβανόμενα ή να περιέχουν φανερή ή καλυμμένη διαφήμιση οποιουδήποτε είδους. Στο NewsBlog.gr διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε ή να τροποποιούμε όσα από αυτά είναι υβριστικά, ανάρμοστα ή δημιουργούν τις νομικές προϋποθέσεις για έγερση δικαστικών αξιώσεων, εφόσον υποπέσουν εγκαίρως στην αντίληψή μας.
Αυτονότητο είναι ότι ο σχολιασμός πρέπει να γίνεται στα πλαίσια της στοιχειώδους ευπρέπειας και χωρίς να δημιουργούνται έριδες. Σε κάθε περίπτωση ο σχολιαστής είναι νομικά υπεύθυνος για τα όσα αναφέρει στο σχολιασμό του, ενώ όποιος ή όποια θεωρείται ότι θίγεται από κάποιο σχόλιο μπορεί να επικοινωνήσει άμεσα στην ηλεκτρονική διεύθυνση newsblog.gr@gmail.com για την αποκατάσταση ενδεχόμενης αδικίας ή προσβολής, η οποία έχει συντελεστεί χωρίς τη θέληση των συντελεστών του NewsBlog.gr

Ο καθένας μπορεί να αποστείλει οποιοδήποτε κείμενο του για αναδημοσίευση. Η αποστολή συνεπάγεται την αυτόματη παραίτηση από δικαιώματα και αξιώσεις περί πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων συγγενικών δικαιωμάτων. Το NewsBlog.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί το κείμενο, απαλείφοντας λέξεις ή φράσεις που ενδεχομένως θα δημιουργούσαν προϋποθέσεις έγερσης νομικών αξιώσεων, χωρίς όμως να αλλοιώνει το τελικό νόημα. Σε καμία περίπτωση δεν δημιουργείται μεταξύ του NewsBlog.gr και του αποστολέα – αρθρογράφου σχέση συνεργασίας με οποιαδήποτε νομική μορφή, εξαιτίας της ενδεχόμενης επαναλαμβανόμενης δημοσίευσης των απόψεων του.

Οι φωτογραφίες πρέπει να είναι απαλλαγμένες από πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Σε περίπτωση έγερσης αξίωσης για αποζημίωση ο αποστολέας των φωτογραφιών είναι ο τελικός υπεύθυνος για οποιαδήποτε αποζημίωση.

Κείμενα από εφημερίδες ή περιοδικά δεν αναδημοσιεύονται, εκτός εάν ο αποστολέας έχει εξασφαλίσει την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του έντυπου μέσου που αυτό έχει αρχικά δημοσιευθεί.

15 Responses to ΣΧΕΤΙΚΑ

 1. Ο/Ηioannis λέει:

  εχω να δηλωσω **************************.

 2. Ο/ΗVASO λέει:

  Μου άρεσαν τα σχόλια σας γενικά.Φάνηκε οτι αγαπάτε τον τόπο μας.Λυπήθηκα για τον Βαρβούτη.Ηταν άνθρωπος και ειναι γεγονός οτι το εκμεταλεύτηκαν κάποια λαμόγια.Μας ειναι γνωστοί.Τώρα πρέπει να είμαστε ενωμένοι.Και ο πρόεδρος ειναι υποχρεωμένος να ενημερώνει για κάθε του κίνηση.Εγώ προσωπικά νομίζω οτι ειναι καλό παιδί.Αλλά τα συμφεροντα ειναι πολλά(και τα λεφτά επίσης που θα πέσουν κάτω απο το τραπέζι)Αυτά να προσέξωμε και…… διαφάνεια γιατί εχει φοβηθει το μάτι μου

  • Ο/Ηnewsblog λέει:

   Βάσω,
   το πρώτο μεγάλο παιχνίδι χάθηκε όταν η Βεύη έχασε την έδρα του Δήμου. Τώρα που αυτός ο ήδη ξένος με τους κατοίκους της Βεύης Δήμος θα μετακινηθεί στη Φλώρινα, χαιρέτα μας τον πλάτανο!! Κάποτε, μέσα στα ανταλλάγματα για την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τη λειτουργία του ορυχείου ο κόσμος που δούλευε ήταν πρώτα από τη Βεύη, μετά από τους Λόφους, τη Σιταριά και πάει λέγοντας. Τώρα; Τώρα, τί θα γίνει όταν το ορυχείο φτάσει ακόμα και μετά το Γυμνάσιο (το νέο κτήριο για να μην υπάρχει παρεξήγηση);

 3. Ο/Ηantipatros λέει:

  Ο αρχοντας της Φλωρινας (και οχι μονο ) ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΒΟΥΤΗΣ εφυγε άδικα απο την ζωή.
  Η κηδεία του έγινε το Σάββατο στο Α Νεκροταφείο.Εκει τον οδήγησαν πολιτικοί και τράπεζες αφου τα έχασε όλα.Ο μεγάλος ευεργέτης που ειχε α Λιγνιτωρυχεία της Βεύης και της Βεγόρας και το Συγκρότημα του Σκαλιστήρη στο Μαντούδι δεν άντεξε άλλο τον πόλεμο και την εγκατάλειψη.
  ΠΕΘΑΝΕ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΒΕΥΗΣ.ΑΠΟΥΣΑ ΟΛΗ Η ΦΛΩΡΙΝΑ.ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΛΕΠΕΝ-ΡΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ
  Απο ολόκληρη την Φλώρινα και το Αμύνταιο στην κηδεία του ήταν ο πρόεδρος της Βεύης Δημήτρης Κυριακού ο πολιτευτής του ΛΑΟΣ Παντελής Κωτσόπουλος και ο Ρόμπης.
  Ολοι οι άλλοι απόντες.Αισχος ντροπή γαιδούρια ξεσαμάρωτα.Τόση αχαριστία.Νομάρχες.Δημαρχοι,βουλευτές,εκκλησία,εργαζόμενοι,προμηθευτές και ολος ο νομός που ζούσε τόσα χρόνια,ολοι σας για φτύσιμο.
  Είσαστε άξιοι της μοίρας σας.Και καλώς είστε εκεί που έχετε φτάσει.
  Τενεκέδες ξεγάνωτοι.
  Ξεχάστε τιείχε κάνει για σας 50 χρόνια.
  Τώρα που θα έλθουν στην Βεύη ΑΚΤΟΡΕΣ.ΤΕΡΝΕΣ,ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΙ θα φάτε καλά.
  Μέχρι και το νερό θα φέρνουν απο την Αθήνα.

 4. Ο/ΗΚυριάκος λέει:

  Πολύ καλή δουλειά παίδες, μπράβο σας. Λιτό αλλά αρκετά ενημερωτικό το blog σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά!

 5. Ο/Ηantipatros λέει:

  Η ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΕΥΗ ???
  Η ιστορια της Βευης στην Φλωρινα φαινεται να κλείνει με την υπογραφή της Μπιρμπίλη.Η νεαρά Υπουργός με την υποστήριξη της ικανότατης,δραστήριας,άξιας Καραβασίλη είναι αποφασισμένη να τελειώσει το θέμα της μίσθωσης του Λιγνιτωρυχείου της Βεύης στην Φλώρινα,μετά από 10 χρόνια λουκέτου.
  Οι πράσινες Τόνια και Μαργαρίτα κατάλαβαν τα αυτονόητα.
  Αν δεν λήξη το θέμα της Βεύης το επενδυτικό πρόγραμμα της ΔΕΗ τνάζεται στον αέρα τους επόμενους 2 μήνες.
  Δεν αντέχουν άλλο την Μελίτη να καίει (όταν δουλεύει ) χώμα απο την Αχλάδα και ΛΙΘΑΝΘΡΑΚΑ απο την Βουλγαρία με 100 ευρώ τον τόννο !!!
  Η προθεσμία για τους ενδιαφερόμενους λήγει στις 19 Μαρτίου.
  Η επιτροπή που ορίσθηκε οτι το καλύτερο.Οχι σαν την μαιμουδένια του Χατζηδάκη που έχει το θράσος και βγαίνει στο γυαλί να δείξει την καράφλα του ο άχρηστος γκόμενος.
  Η επιτροπή έχει ξεκαθαρίσει σε όλους οτι θα πρέπει να πληρώσουν τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους απο τον προηγούμενο ιδιοκτήτη και στους ιδιοκτήτες οικοπέδων τα ενοίκια.
  Εχουν ξεσηκωθεί και κάποια πράσινα λαμόγια στην Βεύη που βγήκαν χθές απο την φυλακή στύλ ******* να σηκώνουν επαναστατικές σημαίες.Αλλά ποιός του υπολογίζει ??

 6. Ο/ΗΜιχαλης λέει:

  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ
  ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

 7. Ο/Ηαετος λέει:

  H ΚΊΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ

 8. Ο/ΗΌθων Iακωβίδης λέει:

  Καλή αρχή (αυτό είναι ευχή).Το απέριττο και το άχρωμο (με την ένοια του αντικραυγαλέου) είναι μία επιλογή ξεκούρασης από την περιπλάνηση μέσα σε εκκωφαντικά χρώματα, μεγέθη, χαρακρηρισμούς.
  Αρκεί, να μη χαλάσει στη διαδρομή.

 9. Ο/ΗΠΑΥΛΟΣ λέει:

  Μπραβο σας παληκαρια πολύ ωραίο το blog σας.
  Μου άρεσε και η ευαισθησία σας για το περιβάλον, μακάρι να σας μιμηθούν και άλλοι σε αυτήν την πρσπάθειά σας.

 10. Ο/ΗΜπράβο μάγκα Χατζηδάκη λέει:

  ΜΠΡΑΒΟ κ.ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΑΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ.
  ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΙΟΥΦΑΣ-ΦΩΛΙΑΣ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΛΙΓΝΥΤΩΡΥΧΕΙΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΟΥΤΗ ΣΤΗΝ ΒΕΥΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΓΟΡΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ.
  ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΟΚ ΚΑΙ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ.
  ΚΑΙ ΟΙ ΣΙΟΥΦΑΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΤΣΟΚΑΝΗ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ.ΕΤΣΙ ΣΙΟΥΦΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΑΔΙΑΦΘΟΡΕ.ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΜΙΑ ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΤΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ.
  ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΙ ΛΙΓΝΙΤΗ ΘΑ ΚΑΙΕΙ ??
  ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ??
  ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΥΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ??? 6 ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΕΙΣΤΗ 200 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΤΟΝΝΟ !!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΒΕΥΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.
  ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *